Ambassadeurs

Wim van den Broek.

Wim heeft bedrijfseconomie gestudeerd aan de Hogeschool in Eindhoven en vervolgens zijn Nivra algemeen deel afgerond tijdens zijn eerste werkjaren. Daarna heeft hij zijn MBA behaald aan de Webster University omdat hij vanuit zijn visie met een breder gezichtsveld dan alleen financiën met het bedrijfsleven bezig wilde zijn.

In 1983 begonnen met werken voor MKB bedrijven, variërend in grootte van 100 tot 300 fte’s. Wim is als CEO/CFO grotendeels actief geweest in de Business to Business markt denk daarbij o.a. aan de branches engineering, wholesale, productie en services.

Het bedrijfsleven kenmerkt zich door veel vraagstukken voor de ondernemer die veroorzaakt worden door diverse invloeden, intern en extern. Wim vraagt de aandacht voor groeien in zijn regio. Door de jaren heen heeft Wim vele ondernemersvraagstukken van diverse aard opgelost en ook ervaren hoe het is om als eigen ondernemer te groeien van 50 man naar 300 man personeel. Professionele hulp is daarbij noodzakelijk volgens Wim.

Zijn visie is gericht op het samen oppakken van vraagstukken en deze op te lossen. Met de methodieken en groeistrategie producten van Z11made wil Wim de nodige handvatten bieden aan ondernemers in de regio. Hij is trots om ambassadeur te zijn van Z11made in dé groeiregio van Nederland.