Onze kennispartners

De praktische hulp die wij leveren aan M.K.B. ondernemers is theoretisch onderbouwd en stoelt op diverse onderzoeken, kennis- en vaardigheidsontwikkelingen en ervaringen van andere ondernemers. De kennis- en vaardigheden die wij toepassen worden primair getoetst door ondernemers, maar ook door wetenschappers. Wij maken hierbij graag gebruik van de kennis en kunde van onderstaande hoogleraren. Wij danken hun voor hun voortdurende positieve kritische in breng, waardoor onze dienstverlening aan de M.K.B. ondernemers ook groeit.

 

Professor Dr. Toni Sfirtsis   

Toni is expert op het gebied van strategische innovatie (Value Innovation, Business Innovation & Management Innovation). Hij heeft zich de afgelopen twintig jaar vooral beziggehouden met het adviseren en ondersteunen van organisaties in het vaststellen van hun toekomstige innovatie ruimte en deze te vertalen naar concrete management keuzes en de implementatie ervan.

Hij is een veelgevraagde spreker op het gebied van strategische innovatie en doceert Strategische Executie aan de Universiteit van Antwerpen, Innovatie Management aan Tias Business School en Strategische Marketing aan de Business School Nederland.

Lector Dr. Ir. Ton van Kollenburg

​Professor Improving Business at Avans University of Applied Sciences and Managing Director at Protean.

Ton is verbonden aan de Avans Hogeschool in o.a. Breda en ’s Hertogenbosch. Als hoogleraar Improving Business is hij bezig met het praktijkgericht verbeteren van o.a. MKB-bedrijven. Of het nu gaat over productlijnen of een betere administratieve organisatie, de kern blijft hierbij het vermijden van verspillingen. Ton helpt Z11 made met het optimaliseren van training en coaching en ondersteunt MKB bedrijven om hun organisatie nog efficiënter en effectiever in te richten.