Onze netwerkpartners

Voor Z11made staat alles in het teken van de ondernemer en de onderneming. Wij stellen ons netwerk, onze producten en onze kennis ter beschikking. Wij voelen ons mede verantwoordelijk voor de realisatie van jouw droom.

Waarom netwerkpartners?

Naast training en begeleiding beschikken wij over een netwerk waarmee vijfennegentig procent van alle (niet product specifieke) vragen kunnen worden beantwoord. We selecteren professionele, ervaren partijen. En regelen prijs en condities waardoor je onze partners met een gerust hart in kunt zetten. Ook zij zetten je als ondernemer en jouw onderneming centraal!

U beschikt over onze producten

Vanuit onze kennis en ervaring met ondernemers, beschikken we over hulpmiddelen. Die we via een toolbox ter beschikking stellen. Hiermee kun je zelf aan de slag. Kom je er even niet uit dan helpen wij je graag.

Voortdurend veelzijdig verbeteren

Je wilt voortdurend verbeteren, wij combineren de frisse blik van de consultant en de daadkracht van de ervaren interim manager met ’s werelds beste verbeterprogramma’s: Total Productive Management, Lean Management en Six Sigma.

Door deze combinatie kennen we de “verbetervalkuilen” en zorgen we (samen met jou) voor forse en duurzame verbeteringen. Zoals bij een klant die verbetering van de productiviteit met vijftig procent realiseerde in vier maanden en dat niveau jaren later nog steeds heeft.

Onze partners

Onze beste partners zijn de M.K.B. ondernemers, op de site staan de branches vermeld.