Over ons

Z11made: Onze visie

Het MKB is de basis van onze economie. Of het met Nederland goed of slecht gaat, heeft veel te maken met het kunnen (door)groeien van MKB-bedrijven. Hiervoor zetten wij onze kennis en kunde gebaseerd op jarenlange ervaring en opleiding graag in door deze heel praktisch naar het MKB te vertalen. Met onze aanpak kun je meteen aan de slag om verder te groeien.

Z11made werkt voornamelijk voor 11+ MKB bedrijven. Ondernemers die met een 10 niet tevreden zijn en met meer dan 11 medewerkers.

Z11made staat voor Resultaat!

Door onze praktische aanpak weten we snel resultaat te realiseren. Je bedrijf groeit weer door en belangrijk, je staat weer zelf aan het roer. Je weet waar je staat en je weet waar je met je bedrijf naartoe gaat.

Onze belofte: Actie in je Zaak, Rust in je Hoofd!

Maatwerk

De oprichters van Z11Made zijn sinds 1999 actief met groei strategieën voor MKB-ers. Deze kennis en ervaring is gebundeld in een leergang waarbij de ondernemer Het Heft zelf in de Hand Neemt. Omdat niemand beter in staat is uw droom waar te maken dan uzelf. Maar we realiseren ons dat u er vaak alleen voor staat. Daarom bieden we ondersteuning via maatwerk sparring en opleiding.

Voor ondernemers door ondernemers

Onze docenten en sparring partners zijn allen zelf ondernemer en gedegen opgeleid. Ze hebben een grote diversiteit aan ondernemingen leren kennen. Ze zijn gefascineerd door de bedrijvigheid, creativiteit en vakmanschap van het Nederlandse Midden- en Kleinbedrijf.