Positie Z11-ie: Grondig en doeltreffend

Laat een selfie van je bedrijf maken...

Heb je een snel groeiend bedrijf? En loop je tegen de grenzen aan?
Onze experts stellen vast waarin en hoe jouw organisatie gezond door kan groeien.

Ontdek de groeikansen van jouw bedrijf

Als ondernemer ben je trots op je bedrijf. Zeker als je dienst of product aanslaat en het aantal klanten snel toeneemt. Je hebt het geflikt! Maar bij groei en ontwikkeling horen ook nieuwe uitdagingen...

Maar hoe zorg je ervoor dat de snelle ontwikkeling niet (verder) boven je hoofd groeit? Want bij bedrijfsgroei horen ook veel nieuwe uitdagingen...

Gun jij jezelf bijvoorbeeld wel eens een middag vrij?
En zo ja, ben je dan ook echt vrij?...

 • Je wilt topkwaliteit leveren aan klanten, terwijl het bedrijf bijna uit z’n voegen barst
 • Je wilt de controle terug over je agenda, zodat je bijvoorbeeld tijd hebt om een middag naar de Efteling te gaan met je gezin. Zónder de helft van de tijd aan de telefoon te hangen.
 • Je werkt heel hard. Dit zorgt voor onrust in het hoofd, je lijf en je leven. Hoe krijg je het overzicht en de controle terug?
 • Hoe blijf jij de bevlogen en energieke leider die je bent?

De Positie Z11-ie geeft jou inzicht in de ontwikkeling van je bedrijf en hoe je gezond groeit

Nu én in de toekomst. Onze experts evalueren waar je nu staat. Je krijgt een aantal quick wins en concreet advies over hoe je een snel groeiend bedrijf leidt. Alles is afgestemd op jouw uitdagingen, bedrijf en toekomstplannen.

Hierdoor krijg je het overzicht en de controle terug. Zodat jij ’s nachts niet meer hoeft te piekeren over je aanpak. Waardoor er tijd vrijkomt voor jezelf, je partner / gezin en  je vrienden.

Positie Z11- Weten waar je staat om te bepalen waar je gaat

Veel ondernemers worstelen met hun bedrijfsgroei

Jij en je team werken hard. Misschien zelfs meer uren dan gezond is. Maar hetzelfde doen levert niet meer hetzelfde resultaat op. Je loopt tegen grenzen aan van wat nu mogelijk is. De werkdruk neemt toe. De kwaliteit van het werk daalt.

En de levertijd neemt steeds verder toe. Als je niet oppast komt je bedrijf in een negatieve spiraal terecht. En houd je helemaal geen tijd meer over om leuke dingen te doen náást je werk. Om verder te groeien zal er ‘iets’ moeten veranderen… Maar waar begin je?

Als leider van het bedrijf kijkt iedereen naar jou voor de oplossing

Maar jij begeeft je ook op onbekend terrein. Het kost veel energie en vrije tijd om alles zelf uit te zoeken. Tot nu toe heb je veel zelf kunnen oplossen.


Dit voelt lastiger, omdat er inmiddels zoveel op je af komt. En je wil écht goede keuzes maken om de groei en kwaliteit van je bedrijf te waarborgen.

Wil jij met zelfvertrouwen de volgende stap maken met je bedrijf? Of juist gezonder groeien? Betere kwaliteit, betrouwbare levertijden, efficiënter werken?

Laat dan een positie Z11-ie maken van je bedrijf. 

Dit levert de Positie Z11-ie op

Als praktische groeistrategen voor het MKB zijn we ervaren in het inventariseren van de groeipotentie van een bedrijf. Hierbij krijg je concreet advies om de groei in goede banen te leiden. Zodat jij het bedrijf daadkrachtig stuurt richting nog meer succes.

Inzicht in marktpositie

Een overzichtelijk plaatje waarin je in één keer ziet waar je op dit moment staat met je bedrijf en wat je marktpositie is.

Groei als ondernemer

Overzicht in de sterktes, zwaktes, kansen en bedreigingen voor je bedrijf, maar ook wat jij als ondernemer kunt doen om zélf te groeien.

De volgende stap

Je hebt inzicht in de noodzakelijke acties om de volgende stap te maken met je bedrijf óf om gezonder te groeien.

Gezonder bedrijf

Zorgen over levertijd of kwaliteit omdat je zo hard groeit? Na de positie Z11-ie weet jij welke stappen je direct kunt nemen om de beste kwaliteit voor je klanten te garanderen.

Wil jij exact weten waar je groeipotentie ligt én welke stappen je moet zetten?

Deze ondernemers zijn enthousiast over de resultaten van de Z11-ie

Jochem van Kapel

Directeur Less or More

De Z11ie was het startpunt van een belangrijk verbetertraject voor Less or More. In slechts een paar dagen werd de kern van het bedrijf in kaart gebracht; wat gaat er goed, wat kan er moet er beter? Veel wisten we onbewust misschien al wel, maar de Z11 maakt dit concreet. Waardoor we er direct op konden acteren.

Fennard Drenth

Drendabel

Groeistrategen van Z11-made maken met een z11-ie(scan) duidelijk waar de verbeterpunten in je organisatie liggen. Wij hebben er veel aan gehad.

Hans Borsboom

Directeur Amisel

Het eerste contact dat wij met Z11made hadden was op het moment dat wij de motivatie van ons personeel onder de maat vonden. Een derde partij zoals Z11made heeft een onbevooroordeelde mening wat erg waardevol kan zijn. Wij wisten dat er veel veranderingen zouden gaan komen, maar na wat twijfels over de onbekende richting hebben wij ons gefocust op het vertrouwen in de kunde van Z11made.

Door Z11ie werd er op een andere manier naar ons personeel geluisterd. We kwamen er achter dat ze vooral bezorgd waren als het even niet goed ging en dat zij het gevoel hadden niet voldoende te kunnen bijdragen als dit nodig was. Door de positie Z11ie werd het mogelijk dat zij hun steentje ook bij konden dragen.

Wij dachten goed te luisteren naar ons personeel, maar dit bleek niet het geval te zijn. Door de Z11ie is de sfeer direct verbeterd en er kwamen verbeteringen die direct resultaat opleverden. Het gaf rust om te weten dat je verbeteringen door aan het voeren bent waar het personeel ook achter staat.

We zijn ontzettend blij dat wij kennis hebben gemaakt met de Z11ie en dat wij zo goed verder zijn geholpen. Het hele proces voelt in het begin als een sprong in het diepe. Het vertrouwen in een goede uitkomst heeft Z11ie meer dan waar gemaakt. Als jij als ondernemer ook jouw blinde vlekken wilt tackelen, kunnen wij je sterk aanraden contact op te nemen met Z11made.

Wat kun je verwachten van de Positie Z11-ie?

Interviews met sleutelpersonen

Door te praten met verschillende mensen binnen én buiten je organisatie krijgen we een veelzijdig beeld. Hoe heb je de zaken georganiseerd? Wat is al top en waar liggen verbeterkansen?

Analyse van resultaten

We brengen in kaart hoe je scoort op de stuurgebieden Strategie & Beleid, Managen van Mensen, Middelen en Processen, Leiderschap, en Verbeteren & Vernieuwen. Zijn jullie klaar voor de volgende stap?

Niveau t.o.v. andere bedrijven

Wat is jullie positie in vergelijking met een grote groep bedrijven die al in kaart is gebracht? We kijken naar de resultaten op het gebied van klanten, partners, leveranciers, medewerkers, maatschappij, bestuur en financiën.

Concrete aanbevelingen

Je krijgt advies per stuurgebied. We laten zien welke stappen je kan nemen om gezond te groeien met je bedrijf.
Deze vervolgprojecten kun je zelf oppakken, maar ook onder onze begeleiding uitvoeren.

Ons aanbod

Met onze Positie Z11-ie brengen wij in beeld hoe je zaken hebt georganiseerd en op welk niveau je organisatie zich bevindt ten opzichte van een grote groep bedrijven die al in kaart zijn gebracht. Op deze basis maken we een analyse van je resultaten op het gebied van Klanten, Medewerkers, Leveranciers, Maatschappij, Besturing en Financieel. Ook krijg je inzicht in hoeverre je bedrijf een lerende organisatie is, je eventueel klaar bent voor een volgende stap en wat je dan moet doen, om met je bedrijf verder te kunnen groeien. Wij sluiten af met concrete aanbevelingen voor elk Stuurgebied. Deze vervolgprojecten kun je zelf oppakken of met onze hulp.

Positie Z11-ies voeren wij altijd uit met 2 personen in het kader van kwaliteitsborging en noodzakelijke specialismen.
Elke ondernemer en elk bedrijf is anders. Daarom bieden we de groeiscan aan in 3 varianten.
Hoe diepgaander de inventarisatie en analyse, des te concreter de aanbevelingen.
Kies wat past bij jou en je organisatie.

Wij hebben deze maand te horen gekregen dat wij mogen toetreden tot de Nederlands Franchise Vereniging!
Dit willen we graag met jou vieren.
Daarom bieden wij in de maand april en mei minimaal 20% korting op al onze Z11-ie's! 

Quick Z11-ie

999 799

 • 1 dagdeel
 • 1 op 1 Interviews met maximaal 2 sleutelpersonen
 • Analyse en rapport met aanbevelingen op hoofdlijnen

positie z11-ie

1.999 1.599

Populairste

 • 4 dagdelen
 • 1 op 1 Interviews met maximaal 6 sleutelpersonen
 • Uitgebreid rapport met concrete groeikansen
VIP positie Z11-ie

3.999 2.999

 • 8 dagdelen
 • 1 op 1 Interviews met maximaal 15 sleutelpersonen
 • Uitgebreid rapport met concrete groeikansen
 • Concreet stappenplan

Het is mogelijk om tegen meerprijs meer interviews in te boeken.

Wil jij sneller de route vinden naar gezonde bedrijfsgroei?

Groeien kan op vele manieren. Als mens, als organisatie of in omzet. Als je eenmaal weet waar je kansen liggen, dan kan je grote stappen maken. Dankzij de ervaren blik van onze experts ontdek je nieuwe mogelijkheden en oplossingen. 

Met ons concrete advies op zak ga je doelgericht aan de slag. Je weet precies wat je moet doen om verder te groeien met behoud van kwaliteit.


Vraag nu je Positie Z11-ie aan. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Naam
Emailadres
Bericht
0 of 350
Aanvraag voor:
Quick Z11-ie
Positie Z11-ie
VIP Z11-ie
Weet nog niet